2021 ISHP Virtual Spring Meeting

March 5th - 7th, 2021

Time	Session	Speaker
PRECEPTOR DEVELOPMENT CONFERENCE		
Friday, March 5th - (3 CE hours)		
2:00 - 2:05 p.m.	Introductory Remarks	Andrea Winterswyk, PharmD, BCPS, BCPP - President, Idaho Society of Health-
60-minute Guest Presentation		
2:05 - 3:05 p.m. (1 hr)	COVID-19: Lean In to the Hide Side - Navigating the Pandemic Rapids	Seena Haines, PharmD, BCACP - Professor and Chair, Department of Pharmacy
Four 30-minute Zoom Break-out Sessions		
3:10 - 3:45 p.m. (.5 hour)	Preceptor Role Tidbits: Selecting the Hat That Fits	Stephanie Matta, PharmD, BCOP - Clinical Oncology Pharmacist, St. Luke's Health
3:50 - 4:20 p.m. (.5 hour)	Tele-Precepting: A New Normal in Abnormal Times (Thanks, COVID)	Robyn Cruz, PharmD, BCPS - Clinical Pharmacy Specialist, Ambulatory Care Boise
4:20 - 4:35 p.m.	Break	
4:35 - 5:05 p.m. (.5 hour)	Not Wastin' No More Time	Chris Oswald, PharmD, BCPS, BCCCP - Clinical Pharmacist, Saint Alphonsus Health
5:10 - 5:40 p.m. (.5 hour)	Facing Your Feedback Fears	Erin Berry, PharmD - Clinical Assistant Professor, Idaho State University
PHARMACISTS		
Saturday, March 6th (3.5 CE hours)		
8:30 - 8:35 a.m.	Introductory Remarks	Andrea Winterswyk, PharmD, BCPS, BCPP - ISHP President
8:35 - 10:00 a.m. (1.5hr)	Navigating the Recent 2020 ACLS Updates	Anne Keef, PharmD and Garrett Uhlorn, PharmD
10:00 - 10:15 a.m.		Break
10:15 - 11:15 a.m. (1 hr)	COVID-19 in the Community Setting: Workflows & Partnerships	Shanna O'Connor, PharmD, BCACP and Patricia Healey, MPH
11:15 - 12:15 p.m. (1 hr)	Medication Use in Pregnancy	Greg Haws, PharmD and Kelly Segal, PharmD
TECHNICIANS		
Saturday, March 6th (3 CE hours)		
10:00 - 10:15 a.m.		Break
10:15 - 11:15 a.m. (1 hr)	COVID-19 in the Community Setting: Workflows & Partnerships	Shanna O'Connor, PharmD, BCACP and Patricia Healey, MPH
11:15 - 12:15 p.m. (1 hr)	Medication Use in Pregnancy	Greg Haws, PharmD and Kelly Segal, PharmD
12:15 - 1:15 p.m. (1 hr)	Hazardous Drug Handling	Jessica Whipkey, CPhT
PHARMACISTS AND TECHNICIANS		
Sunday, March 7th (4 CE hours)		
8:30 - 8:35 a.m	Introductory Remarks	Andrea Winterswyk, PharmD, BCPS, BCPP - ISHP President
8:35 - 9:35 a.m. (1 hr)	2021 Idaho Law Update and Review	Nicole Chopski, PharmD, BCGP, ANP - Executive Director, Board of Pharmacy
9:35 - 9:50 a.m.		Break
9:50 - 11:50 a.m. (2hr)	Clinical Use of Laboratory Values in Antimicrobial Stewardship / Interpr Kyle Roberts, PharmD, BCPS, BCCP and Daniel Blee, PharmD	
11:50 - 12:00 p.m.		Break
12:00 - 1:00 p.m. (1 hr)	COVID-19 Vaccine Hesitancy	Kevin Cleveland, PharmD - Associate Professor, Idaho State University